Open huis ROC Friese Poort 

Welkom!

(Wij adviseren om uw smartphone in landscape te houden voor een betere presentatie van de content van de site)

Van harte welkom op de afdeling Techniek Bouw!

Mooi dat je er bent! Om een goed beeld te krijgen van de opleidingen die wij aanbieden hebben we voor deze open dag een aantal opdrachten gemaakt die je laten zien wat de opleidingen inhouden. 

Middels QR-codes met informatie geven we je uitleg over de lokalen en de vakken die er gegeven worden. Deze informatie is af te lezen op je smartphone.

Wat bieden wij?

Het ROC Friese Poort heeft een groot aanbod aan opleidingen. Op de afdeling waar op u zich nu bevind worden opleidingen in de richting Techniek en Boud-Infra gegeven. 

Binnen deze richtingen worden op dit moment 26 verschillende jongerenopleidingen en 17 volwassenenopleidingen aangeboden

Route met een opdracht

Er zijn veel mogelijkheden en richtingen binnen de Techniek – Bouw. Om toch een zo goed mogelijk beeld te geven van wat we allemaal aanbieden, hebben we per opleiding een route uitgezet.                                                                                        Vraag bij de ingang van de techniek – bouw afdeling om een kaart in de richting waar jij meer informatie over zou willen.

De lokalen

In ieder lokaal bevind zich een QR-code op een poster. Met je smartphone kun je ze scannen en informatie ontvangen. 

In elk lokaal zijn studenten en docenten aanwezig stel genoeg vragen. Vraag studenten om advies over de opdrachten en ervaringen of vraag de decaan voor persoonlijk advies als je er niet uit komt.

Openhuis

Pattegrond

Hier ziet u de plattegrond van onze afdeling. In ieder lokaal bevind zich een QR-code met informatie over wat voor lessen er worden gegeven en welke opleidingen er in die richting aangeboden worden.

Volg het ROC Friese Poort op Facebook, Youtube en Instagram!